parallax background

Transporturi agabaritice speciale si transport de marfa


Suntem specializati in transporturi agabaritice speciale si transport de marfa sau utilaje de mari dimensiuni si greutati exceptionale.
Echipa noastra de profesionisti este dedicata in special transportului de marfuri grele si speciale, intelege nevoile dvs si se ocupa de fiecare detaliu in cazul transporturilor supradimensionate, speciale sau grele.


Afla mai multe Contacteaza-ne

Companie de transporturi agabaritice


Compania EUROTRANSPREST ofera servicii de transport marfa si transporturi agabaritice, precum si obtinerea de autorizatii necesare desfasurarii transporturilor. Cu noi puteti transporta utilaje grele, utilaje agricole si pentru constructii, instalatii eoliene, grinzi de beton, silozuri si rezervoare, macarale, dragline si alte utilaje de dimensiuni si greutati exceptionale, marfuri generale, paletizate sau nu, cereale, agregate, produse de cariera concasate sau sortate (nisip, agregate, piatra bruta), etc.Contact 24h


Optimizare transporturi


Obtinere autorizatii


Planificare ruta

Servicii transporturi oferite

Transporturi agabaritice

Utilaje sau echipametne de dimensiuni si greutati exceptionale - ne ocupam de studiu traseu, obtinerea de autorizatii si avize necesare, escorta cu masini de insotire specializate.


Mai multe

Transport rutier de marfa

Oferim solutii de transport rutier de marfa atat intern cat si international la preturi competitive. De asemenea oferim consultanta si servicii conexe pentru companii de transporturi, logistica si case de expeditii.


Mai multe

Transfer aeroport

Cu Eurotransprest ai posibilitatea de a comanda o masina privata care sa te astepte in fata casei sau blocului unde locuiesti si care sa te duca pana in fata terminalului Plecari al Aeroportului Otopeni.


Mai multe

Servicii conexe

Consultanta si intermediere pentru proprietarii de camioane, obtinere autorizatii transport, intermediere transporturi terestre, maritime sau aeriene, servicii de casa de expeditii si alte servicii conexe transporturilor.


Mai multe

Preturi si tarife transporturi


Pentru a solicita o oferta de pret, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau prin formularul de contact si in cel mai scurt timp veti primi un raspuns de la unul din dispecerii nostri.


Preturile pentru transporturi pot varia functie de mai multi factori, dintre care amintim:


  • Tipul marfii de transportat, dimensiuni, greutate.
  • Locul de incarcare si de descarcare (distanta parcursa).
  • Autorizatii necesare pentru transporturile agabaritice.
  • Studiu de traseu sau alte servicii conexe necesare.

Daca aveti de transportat marfuri, utilaje sau diverse alte obiecte/bunuri de dimensiuni standard sau care depasesc greutatea si/sau una din dimensiunile (lungime, latime sau inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier, EUROTRANSPREST poate organiza pentru dumneavoastra transporturi rutiere de marfa sau transporturi agabaritice.

Apeland la serviciile noastre de transport agabaritic, veti beneficia de trailere auto specializate pentru transportul de marfuri cu greutati mari si foarte mari si/sau dimensiuni peste limitele normale.