Compania Eurotransprest


Cu o experiență vastă și solidă în domeniul transporturilor, Eurotransprest este un lider în transporturile agabaritice și rutiere de mărfuri din Romania.

Cu o abordare orientată către calitate, Eurotransprest a devenit sinonim cu eficiența și încredere în industria transporturilor. Beneficiind de expertiza unei echipe bine pregătite și a unei flote moderne, compania reușește să depășească cu succes provocările transporturilor agabaritice, asigurând livrări prompte și fiabile. Cu fiecare călătorie, Eurotransprest consolidează reputația sa ca partener de încredere într-un peisaj dinamic al transporturilor.

Servicii profesionale


Executam transporturile agabaritice speciale sau cele rutiere de marfuri conform convențiilor internaționale CMR/TIR, asigurând astfel standarde ridicate de calitate și securitate.

Experienta in domeniu


Eurotransprest are experienta necesara pentru organizarea transporturilor agabaritice pentru diverse echipamente precum utilaje grele, utilaje agricole și de construcții, instalații eoliene, grinzi de beton, silozuri, rezervoare, macarale, dragline și altele.

Perspective agabaritice


Eurotransprest se distinge ca un lider de încredere în domeniul transporturilor, aducând cu sine o experiență vastă și servicii de calitate superioară. Cu o flotă modernă și o echipă dedicată, suntem specializați în transporturile agabaritice și rutiere de mărfuri, atât la nivel intern cât și internațional. Angajamentul nostru față de eficiență, siguranță și satisfacția clienților ne definește și ne consolidează poziția pe piață. Indiferent de complexitatea cerințelor logistice, Eurotransprest oferă soluții personalizate, asigurând că fiecare transport este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii. Optând pentru Eurotransprest, alegeți un partener de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră de transport.

Contact 24h


La Eurotransprest, ne angajăm să oferim un serviciu de calitate și să răspundem la nevoile clienților în cel mai scurt timp posibil. Suntem mândri să vă informăm că suntem rapizi în a asigura un răspuns la orice formă de contact în mai puțin de 24 de ore. Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă oferi asistență promptă.

Optimizare transporturi


Optimizarea contribuie la reducerea întârzierilor, costurilor suplimentare și a blocajelor, asigurând livrări în timp util și în condiții de siguranță, facilitează o comunicare mai eficientă cu autoritățile, reducând riscul de amenzi și penalizări, respectiv contribuie la o gestionare mai sustenabilă a resurselor și a impactului asupra mediului.

Obtinere autorizatii


Obținerea autorizațiilor pentru un transport agabaritic este necesara pentru a asigura legalitatea, siguranța și eficiența transportului, precum și pentru a evita potențialele consecințe legale și financiare asociate cu nerespectarea reglementărilor specifice acestui tip de transport.

Planificare ruta


Planificarea rutei în transporturile agabaritice este cruciala pentru a evita obstacolele de pe traseu (poduri, tuneluri) si pentru siguranta rutiera. De asemenea este necesara pentru ca optimizează eficiența operațională și reduce costurile asociate acestui tip de transport specializat.