Servicii de transporturi oferite


Apeland la firma noastra puteti beneficia de servicii de transporturi agabaritice si transport rutier de marfuri cu camioane de diferite tonaje si tipuri de carosari, la preturi avantajoase. Putem organiza transporturi internationale agabaritice sau de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Eurotransprest va poate oferi solutii de transport pentru utilaje grele, utilaje agricole si pentru constructii, instalatii eoliene, grinzi de beton, silozuri si rezervoare, macarale, dragline si alte utilaje de dimensiuni si greutati exceptionale, marfuri generale, paletizate sau nu, cereale, agregate, produse de cariera concasate sau sortate (nisip, agregate, piatra bruta), etc.

Transporturi agabaritice

Aveti de transportat utilaje sau echipamente ce depasesc dimensiunile standard? Eurotransprest va poate oferi cele mai bune solutii de transport agabaritic. Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot ce tine de transport, incepand de la studiul de traseu, obtinerea de autorizatii si avize necesare, incarcarea sau descarcarea marfii pe / de pe trailere, escorta cu masini de insotire specializate sau cu masini de politie.


Detalii

Transporturi rutiere de marfa

Oferim solutii de transport rutier de marfa atat intern cat si international la preturi competitive. De asemenea oferim consultanta si servicii conexe pentru companii de transporturi, logistica si case de expeditii.


Detalii

Transfer aeroport

Oferim servicii de transfer la / de la aeroport pe rutele Pitesti - Bucuresti, Pitesti - Cluj si Pitesti - Craiova.


Detalii