Daca locuiesti in Bucuresti, atunci pentru transfer la aeroportul Henry Coanda - Otopeni ai mai multe optiuni din care sa alegi: mijloacele de transport in comun, un taxi, servicii private de transport cu limuzina oferite de firme diverse sau un prieten cu masina care se ofera sa te duca de acasa la aeroport, indiferent de ora si zi. Daca insa locuiesti in alt oras, drumul pana la Bucuresti devine o corvoada, iar tu risti sa ajungi obosit la aeroport, unde de fapt ar trebui sa inceapa calatoria ta. Daca alegi sa vii cu trenul sau cu un autocar, acestea nu te vor lasa in aeroportul Otopeni, ci la Gara de Nord sau in Autogara. De acolo va trebui sa apelezi la mijloacele de transport in comun sau la un taxi pentru a ajunge la aeroport.

Solutia: transfer privat la aeroport

Evita autocarele, microbuzele sau trenurile care te pot duce din localitatea de domiciliu pana in Bucuresti. Evita oboseala acumulata in prima etapa a calatoriei!
Acum ai posibilitatea de a comanda o masina privata care sa te astepte in fata casei sau blocului unde locuiesti si care sa te duca pana in fata terminalului Plecari al Aeroportului Otopeni. Daca ai bagaje multe sau grele, atunci ai un motiv in plus pentru a alege o astfel de optiune. Apeleaza la serviciile noastre de transport la Aeroportul Henry Coanda Otopeni indiferent de orasul in care locuiesti.

Plecari sau Sosiri pe Aeroportul Henry Coanda Otopeni

Fie ca doresti transferul la sau de la aeroportul Otopeni, din sau catre orice localitate din Romania, noi va putem oferi solutia cea mai avantajoasa, atat ca timp, transfer sau costuri. Va garantam o calatorie placuta, confortabila, soferi experimentati si loc pentru bagajele voluminoase.

Transfer catre alt aeroport

Aeroportul Henry Coanda - Otopeni nu este cel de pe care pleci sau unde sosesti? Ai nevoie de transfer de pe / catre alt aeroport din tara? Lasa-ne un mesaj si vom incerca sa iti oferim varianta optima pentru calatoria ta. Printre clientii nostri se numara persoane care pleaca de pe aeroporturile din Sibiu, Cluj sau Timisoara, iar solutia oferita de noi a fost cea mai potrivita pentru situatia lor individuala.